Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Dział do odwołań.

Nigahiga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według polskiego oraz unijnego prawa każdy obywatel ma prawo do skargi, zażalenia lub odwołania się od decyzji. Dlatego proszę o podanie mi odpowiedniego do tego działu / osoby lub stworzenie takiej możliwości by każdy użytkownik mógł wytoczyć swoje argumenty. Dlaczego taki temat? Ponieważ już 7 raz piszę do administracji właśnie z drugiego konta dlaczego mam blokadę pierwszego, to nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, zlewka totalna. Czekałem ponad 2 miesiące. Raz tylko otrzymałem odpowiedź "Sprawa wyjaśniona" ciekawe z kim, jak nawet nie dostałem głupiego powiadomienia na e-mail co się stało a co dopiero wyjaśnienie sprawy..

50596142255057180250.png

Opublikowano

Jest dział odpowiedni:

http://www.mpcforum.pl/forum/151-zbanowani/

Tutaj się odwołujemy, znajdź swoje stare konto(jako temat) i napisz tam.

1334497071-U17330.png

Admin Cienia
Opublikowano

Uważam, że nie ma potrzeby tworzenia takiego działu, zawsze możesz napisać nam na PW i wyjaśnić sprawę.

1294477714-U1.png

Opublikowano

ja bym powiedzial tak ale jako ze rmcf sie juz nie pasuje mu to zapomnij :) a jak bym powiedzial tak to tak bo ten dzial jest do sugesti jak sama nazwa mowi a temat zbanowani zara bardzo do tego nie jest a po 2 duzo razy temat jest close i po sprawie... a takto by bylo latwej itd bo tu np trzeba nabic 200 postow zeby napisac tutaj i chyba 100 postow zeby wejsc w ten dzial nie normalne.... i dla tego jak dla mnie taki temat powinien byc bo wiem ze duzo pijawek by tu zaspamilo ale jak tam by byl taki dzial od pijawek i o 1 posta to latwo by bylo sie odowlac itd

Opublikowano

ale ogl nie oto chodzi admin ci nie odp do pijawki. a np ja mialem bana i co musialem napisac w pogaduszki i tu dalisce temat i nie moglem tam nic napisac ani zobaczec i kolega pozycyl konto i weszlem a ogl tez znowu nie moglem napisac. i ten mod co dal mi bana nie mial raci. i ty tez sie mozesz mylic :) nie kazdy jest perfect

Opublikowano

Odwołania od banów w dziale Zbanowani, jednak nie wiem czemu niektóre

tematy są odrazu zamknięte. Każdy powinien mieć prawo do wytłumaczenia się,

lub chociaż powiedzenia głupiego przepraszam.

A skargi na moderatorów do działu sugestie, który jest od 250 postów,

też niefajna rzecz, bo każdy user powinien mieć możliwość.

No może od 50-100 postów, żeby nie zakładano kont, i nie jeżdżono po modach.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

no up ale od tego by byl ten wlasnie dzial od 20 postow lub 10 bo tutaj sa sugestie to po co skargi tutaj nie normalne jak dla mnie, a w zbanowanych to nie pasuje bo jak ja bym tam napisal to nikt by nam nie wchodzil... zeby mnie porzec itp a takto mozna zawse zobaczec jaki powod co i jak. a takto kazdy wie za co ban spam bot reklama itd

Opublikowano

Ale po co wymyślać jakieś dziwactwa, skoro macie odpowiedni do tego dział?

Jeżeli zostaliście zbanowani i uważacie, że było to niesprawiedliwe w pierwszej kolejności zaglądacie do tego działu,

wyszukujecie swój nick i jeżeli temat jest otwarty ( a być powinien) wtedy wyjaśniacie w nim wszystko i piszecie o swoich wątpliwościach, co do słuszności nałożonej kary.

Jeżeli natomiast temat jest zamknięty, patrzycie kto nałożył bana i piszecie do tego GM'a/Moda/Admina wiadomość prywatną podając takie informacje jak:

-Nick na zbanowanych koncie

-Link do tematu w dziale Zbanowani

- Informacje, które mogą pomóc przy ewentualnym ściągnięciu bana.

I tyle, sprawa prosta.

Opublikowano

co daje ten dział, jeśli złożysz skarge a global mod zamknie Ci temat nawet nie pozwoli Ci dodać czegoś od siebie..

@RMCF

taa, mi odpisałeś Nie obchodzi mnie to.. gz postępowania.

xxxxxxx

Opublikowano

no ale wredna jakie dziwactwa jak by to byl normalny dzial a np napiszesz do gm lub moda on sie zdodzi z banem i powie ze szlusny ja tak mialem i jak mowilem poszlo do skarg itd i kazdy tam sie odezwal itp a na pw powie ci mod nie a zawse sie moze mylic.... jak dla mnie to ten dzial do odlowania lub skarg jest nie normalny bo bylo od tego dzial ladny itd dla pijawek bo duzo ludzi nie ma kont z 200+ zeby napisac tutaj temat lub skarge a jak mowilem w zbanowi nikt nie zagloda wiec nikt nie popierze ciebie jak mod powie nie i koniec.

Opublikowano

Skoro piszesz głupoty to Twoja sprawa. Skoro ja jak i osoby wyżej uznały to za słuszne to powinieneś skończyć temat, a nie spamować mi skrzynkę z wiadomościami. Mamy papieża słowo Ci dać byś odpuścił? Nie rozumiem takich ludzi... ile osób ma Ci powiedzieć, że warn był słuszny...

Nie jesteś sam na tym forum. Zresztą ta sprawa też nie tyczy się Ciebie.. Jak chcesz zapraszam na pw. Zawsze odpisuję.. Ale Ty wolisz pisać w statusach.. Zresztą nie za nic straciłeś kida...

Co do reszty, tak jak Wredna Wam napisała, jeśli temat jest zamknięty, a tak się zdarza, gdy wiemy, że zbanowana osoba będzie w tym temacie spamować z innego konta, lub będą tam spamować inni to go wtedy zamykamy, ale inaczej nie. Więc albo pisać w tym temacie, albo na pw do Gm lub kogoś innego. Moda który dał bana, admina...

Jesli ktoś do mnie napisze, to zawsze odpisuje w ciągu 24-48 h. A nawet wcześniej się staram.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

mowilem o banie tego warna mam w dupi* nie pisalem o warnie nigdzie tutaj. a dobra co ja bede pisal juz mowiles nie i koniec z toba sie nie da wygrac zawse mac racje itd wiecej pewnie sugestti by bylo jak bys nie byl GM bo ty zawse na nie jestes itd a ogl to my jestemy na forum wiec tez mamy swoje slowo jak userzy itd. zamknij temat bo znowu dostane 5% bo z wami user nigdy nie wygra.... ladnie mi pokazalisce w tedy jak zlozylem ten warn i od tej pory juz wiem ze z toba sczegulnie sie nie wygra i tyle....

Opublikowano

hah, np. RMCF zamyka tematy w zbanowanych albo w sugestiach jeśli jest skarga na niego, więc może odbierzcie im tutaj prawa i niech admin tego pilnuje ;o

xxxxxxx

Opublikowano

Heh a masz wgląd, że to ja? Jeśli nie to nie insynuuj nic ;)

Natan dostałeś, także odpowiedź od admina tak jak chciałeś. więc ocb?

Jeśli nie łamiesz regulaminu warna nie dostaniesz, taka zasada.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

warn napisales:spam, skoro raz zostało odrzucone drugi raz nic nie wskórasz. a jak chialem odp admina to i tak zamykales i spat tez cie prosil o to a tera ze o admin ci napisales wiecz oco ci chodzi.... jak dla mnie znowu nie szlusny a po 2 raz mowisz tak raz tak a po 3 nie che juz skargi skladac na ten warn lub napisac do ciebie bo wiem ze z toba sie juz nie wygra i tyle

Opublikowano

Ale po co wymyślać jakieś dziwactwa, skoro macie odpowiedni do tego dział?

Jeżeli zostaliście zbanowani i uważacie, że było to niesprawiedliwe w pierwszej kolejności zaglądacie do tego działu,

wyszukujecie swój nick i jeżeli temat jest otwarty ( a być powinien) wtedy wyjaśniacie w nim wszystko i piszecie o swoich wątpliwościach, co do słuszności nałożonej kary.

Jeżeli natomiast temat jest zamknięty, patrzycie kto nałożył bana i piszecie do tego GM'a/Moda/Admina wiadomość prywatną podając takie informacje jak:

-Nick na zbanowanych koncie

-Link do tematu w dziale Zbanowani

- Informacje, które mogą pomóc przy ewentualnym ściągnięciu bana.

I tyle, sprawa prosta.

Głupoty takie piszesz, że się w głowie nie mieszczą. Ten dział jest od 250 postów a temat w koszu od razu zamykany. Raz mi się udało wejść do tego kosza zdążyłem odpisać z drugiego konta to Mountains z błędem ortograficznym w nicku dał mi blokadę PERM na obydwa konta za MULTIKONTO. hehe

50596142255057180250.png

Admin Cienia
Opublikowano

Tak w ogóle

Propozycje nowych działów tymczasowo zawieszone, do odwołania.

cls.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...